Şarkıcı Kibariye'nin 2 sene önce Bodrum'daki yazlığını sattıktan sonra, evi diğer kişilere kiraladığı ve yakın zamanda da yeniden diğer bir kişiye sattığı iddia edildi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Tuba Ayhan'ın haberine göre Kibariye'nin Yalıkavak'taki villasını 2019 yılında satın bölge iş insanı Sabahattin Girgin, 2 yıldır tapuyu edinmek için uğraştığını söyledi.

Bu süreçte Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık tarafından evinin 2021 yılında bir başka-sına daha satıldığını öğrenen Girgin, Kibariye'nin 2 sene içerisinde evi 300 bin liraya ve sonra 130 bin liraya 2 kere kiraya verdiğini iddia etti.

'TAPUYU ATAMAK ZORUNDA'

İki yıldır söz konusu villada oturduğunu söyleyen Girgin, evin kendinden habersiz kiraya verildiğini ve çoğu kere de emlakçılar kadar satılmak üzere alıcı getirildiğini öne sürdü.

Girgin kendi dışında 1 ay önce başka birini daha dolandırdıklarını iddia ederek "Emlakçı bir arkadaşa da 5 senelik kira kontratı yapmışlar. 130 bin lira para almışlar. Kabahat duyurusunda bulundum. hemen tapu bende yok, resmi olarak tüm evraklarım var, tapusunu da zorunlu tahsis etmek zorunda kalacaklar" biçiminde konuştu.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Kibariye-ye-dolandiricilik-suclamasi-Ayni-villayi-iki-kisiye-satmis/250804