CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Muhalefet olarak neyin peşine düşeceğimizi şaşırdık. Her gün yeni bir skandal" açıklaması yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Veyis Alev'in SBK Holdin'in kaçak patronu Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon avro istediğine dair iddiaları değerlendirdi.

Savcılara seslenen Kılıçdaroğlu, "Ne zamana kadar işinizi yapmayacaksınız?" sorusunu yöneltti.  Fatih Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz’ın iddialarını aktardı: 'Veyis Ateş isimli gazeteci beni aradı, 10 milyon euroluk talepler...

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"HER GÜN YENİ BİR SKANDAL"

Muhalefet olarak neyin peşine düşeceğimizi şaşırdık. Her gün yeni bir skandal. Lağım. Sevgili Halkım bunları önlemek için 4 sene önce #AdaletYürüyüşü’ne çıkmıştım. Bu borsacılar şehit kanlarını satmasınlar diye, birileri milyonlarca euro götürürken halkımız aç kalmasın diye.  Habertürk sunucusu Veyis Alev, Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon Euro'yu nasıl istemiş?

"ANKARA’DA KİMİN İÇİN İSTENDİ BU PARA"

Ankara’daki siyasi bir yapı için istiyor bu parayı, çözeriz diyor. Ankara’da kimin için istendi bu para, çakmak istiyorum. Savcılar ne zamana dek işinizi yapmayacaksınız? Harekete geçin, kimin için istendi bu para, öğrenin.

"10 MİLYON EURO İSTEDİĞİNE ŞAHİT OLUYORUZ"

Her şeyin borsasını kurduklarını duyuyorduk. FETÖ borsası ile ne kadar kodaman FETÖ'cü varsa özgür bıraktılar, 15 Temmuz Şehitlerini sattılar. Acilen de bir gazetecinin bir meslek adamından 10 milyon euro istediğine şahit oluyoruz. Neden? Yasal kovuşturmayı önlemek için.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Kilicdaroglu-ndan-zor-Veyis-Ates-sorulari-10-Milyon-Euro-kimin-icin-istendi/251808