Beyaz show bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle nefesleri kesecek. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Ekranların hem eğlendiren hem de kahkaha tufanı yaşatan programı Beyaz Show'da bu hafta çok tanıdık isimler yer alıyor. Beyaz show yeni bölüm fragmanıyla sizlerle...
Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü manken Ebru Şallı, ünlü oyuncular Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve ünlü tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oluyor.
 Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopcu ((d. 24 Nisan 1982) Türk Sinema, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu.. İngiltere’ye giden Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan şimdilerde Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmaktadır.
Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.
Filmografi
Sinema
Yıl    Adı    Rol    Not
2007    Memleket Hikayeleri    Hüseyin    
Televizyon
Yıl    Adı    Rol    Not
2003    Lise Defteri    Yusuf    
2004    Yabancı Damat    Emre    
2006    Fırtınalı Aşk        
Doktorlar        
2007    Tatlı Bela Fadime        
Kavak Yelleri        
2015    Kiralık Aşk    Koray 

Fırtınalı Aşk dizisi sonrasında Doktorlar ve Kavak Yelleri gibi dönemin popüler yapımlarında konuk oyuncu olarak yeniden karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu aynı zamanda oyunculuk üzerine eğitimlerine de devam etmiş ve farklı projelere de dahil olmuştur. Hürmüz Gelin ve Üç Tatlı Cadı isimli yapımlarda kariyerine yeniden dönüş yapmıştır.
Bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra yine popüler dizilerden birisi olan Tatlı Bela Fadime ile ekranlara dönüş yapan Onur Büyüktopçu, bu yapım sonrasında 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Dizide pek çok usta isim yanında genç isimler ile izleyici karşısına çıkan oyuncunun gelecekte daha iddialı yapımlarda yer alması bekleniyor.

Onur Büyüktopçu Nicki-Rol İsmi
Kiralık Aşk- Koray
Onur Büyüktopçu Nereli Memleketi Neresi
istanbul
Onur Büyüktopçu Kaç Yaşında Doğum Tarihi Ne?
24 Nisan 1982 doğumlu ve (Kasım 2015 itibarıyla) 33 yaşındadır

Onur Büyüktopçu Saç Rengi Nedir
Siyah
Onur Büyüktopçu Göz Rengi Ne Renk ?
Mavi
Onur Büyüktopçu Burcu Hangi Burçtur?
Boğa Burcu

Onur Büyüktopçu Sevgilisi/Eşi Kimdir?
Araştırmalarımız sonucunda Onur Büyüktopçu nin Sevgilisi konusunda bir fikir sahibi edinemedik. Eğer sizlerin bir fikri varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Onur Büyüktopçu Twitter Adresi?
https://twitter.com/onurbuyuktopcu?lang=tr
Onur Büyüktopçu Face Sayfası
https://tr-tr.facebook.com/public/Onur-Büyüktopçu