Antalya'da meydana gelen olayda, biriken kirasını alamayan mal sahibi Halil Arslan daha fazla dayanamayarak kendini benzinle yakmak istedi.

Anltaya'nın Muratpaşa İlçesi Karacaoğlan Caddesi Konuksever Apartmanı girişindeki dükkanın önüne gelen 59 yaşındaki Halil Arslan, işyerinin kendisine ait olduğunu ve kirasının ödenmediğini öne sürdü.

PANKART ASTI
Elinde benzin dolu pet şişe ile çakmak bulunan, kaldırıma ise ’TC hükümetine duyurulur. Bugün burada niyet ödeyeceğim’ yazılı bir karton bırakan Arslan, dolandırıldığını iddia ederek yardım istedi. Arslan, daha sonra üzerinden çıkardığı gömleğe benzin döküp yaktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans aracı sevk edildi.

POLİS ZOR İKNA ETTİ
Güvenlik güçlerinin ikna etmeye çalıştığı sırada Arslan’ın arkasından dolaşıp beline sarılan bir vatandaş, elinden benzin dolu pet şişeyi zorla aldı. Arslan’ın elini öpen ve sarılarak sakinleştirmeye çalışan vatandaş, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Ağlayarak başına gelenleri aktaran Arslan, Almanya’dan geldiğini, 4 çocuğu olduğunu aktardı. Arslan, psikolojik sorunları olduğunu, 30 bin lirayı bulan dükkan kirası ödenmediği için maddi anlamda zor günler geçirdiğini dile getirdi. Bir süre sonra gelen Arslan’ın eşi de polisten kocasına kötü davranmamasını istedi.

Kaynak: Hürriyet