Şal, tesettür modasında en çok sevilen türban çeşitlerinden biridir. Moda Merve’de renk renk, desenli ya da desensiz onlarca şal bulunmaktadır. Tesettür modasına yön veren marklardan biri olan Moda Merve’yi ziyaret ederek çeşit çeşit şal arasından size en yakışacak olanı kolaylıkla seçebilirsiniz. https://modamerve.com/ sitesini ziyaret ederek tesettür modasına dair tüm kıyafetleri buradan bulabilirsininiz.
Koşullara uygun giyinmek oldukça önemlidir. Örneğin kışın doğru kumaşlar seçilerek üretimi yapılmış şalları kullanırsanız daha rahat günler geçirebilirsiniz. Çünkü rahatlığı etkileyen en önemli konu kullandığınız ürünün üretildiği kumaş çeşididir. Kışın kullanacağınız şalların daha uzun boyutlu olması onu çok daha kullanışlı bir hale getirecektir. Kışın en çok tercih edilen şallar ise kalın kumaşlar seçilerek üretilmiş olan şallardır. Bu sayede, kışın o dondurucu soğuklarından da korunmuş olacaksınız.
Kışın kullanılması gereken şal konusunda değinilmesi gereken ikinci nokta ise şalların rengidir. Çünkü koyu renkler sıcağı çekerken açık renkli kıyafetler ısıyı yansıtır. Bu nedenden dolayı kış soğuklarında ısıyı yansıtacak renklerdeki kıyafetlerin kullanılması durumu yerinde olmayacaktır. Bu mevsimler için en uygun şal renklerini koyu renkler oluşturmaktadır. Tesettür giyim konusunda akla gelen ilk firmalarından olan Moda Merve’ye https://modamerve.com/tesettur-giyim internet adresiyle ulaşarak onlarca renk arasından mevsime en uygun rengi tercih edebilirsiniz.
Şal çeşitleri
Şallar farklı konularda birçok çeşide ayrılmıştır. Bizler burada kumaş türlerine göre şal çeşitlerini konuşucaz. Kumaş türlerine göre şallar denildiğinde akla ilk gelen şal türü ipek şallardır. İpek şalların saç derisi için oldukça yararlı olması kişilerin bu şal çeşidine olan ilgisini artırmıştır. Oldukça hassas bir kumaş türü olan ipek şalların da kendi içerisinde çeşitleri bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak Selanik ipeği şal ve Medine ipeği şal örnek gösterilebilir. Şal çeşitleri arasında en çok kullanılan ise pamuklu şallardır. Bunların yanı sıra tafta şallar ve krep şallar da bulunmaktadır. Moda Merve’de sadece şal değil onlarca çeşit tesettür elbise modelleri de bulunmaktadır. https://modamerve.com/tesettur-elbise linki ile tesettür elbiseler arasında size en uygun olanı kolaylıkla seçebilirisiniz.