Merkez Yüreğir İlçesi’nde oturan inşaat işçisi Hüseyin Erdoğan, 2 yıl öne çalıştığı inşaatta yaralandı. Ayağındaki zedenlenme nedeniyle Hüseyin Erdoğan yürüme güçlüğü çekince çalışamaz hale geldi. Ölen babasının emekli aylığını alan annesi 70 yaşındaki Fadime Erdoğan’ın yardımıyla geçinen Hüseyin Erdoğan ile eşi Nuray Erdoğan, dün ekonomik nedenlerle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Nuray Erdoğan eline aldığı demir çubukla eşi Hüseyin’e vurdu. Başı yarılan, elinden de yaralanan Hüseyin Erdoğan’ı öfkeli eşinin elinden komşuları kurtardı. Hüseyin Erdoğan, ihbar üzerine sevk edilen operasyonla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başına 4 dikiş atılan Hüseyin Erdoğan taburcu edildi. Nuray Erdoğan ise, komşuların ihbarı üzerine harekete geçen polis ekiplerince ’aile içi şiddet’ suçundan gözaltına alındı.

Taburcu olduktan sonra eşinin gözaltında olduğunu öğrenen Erdoğan, karakola gidip, "Bir anlık öfkeyle vurdu, bizim aile içi meselemiz" diyerek şikayetçi olmadı. Nuray Erdoğan ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYINVALİDE: BENİ DE DÖVÜYOR

Nuray Erdoğan’ın, oğlu Hüseyin’e ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını ileri süren anne Fadime Erdoğan, "Bu kadın çok sinirli, her gün oğlumu dövüyor. Beni de dövüyor. O kadın bir gün bu adamı öldürecek" diye dert yandı.