Kolej Hırka

Kolej hırka modelleri her zaman popüler bir konumda yer alırlar. Özellikle üniversite öğrencileri arasında bir gardırop elyafıdır. Kolej hırkası, V yakalı veya yuvarlak yakalı kolsuz örme bir kazaktır. Diğer kıyafetlerin üzerine veya tek başına giyilebilir. Çoğu kolej hırkası düz renk veya çizgili gelir ve pamuk, yün veya akrilik karışımlarından yapılır.

Kolej hırkaları kot pantolon, chino, etek ve elbiselerle giyilebilir. Ayrıca yılın daha soğuk aylarında kendi başlarına giyebilecek kadar rahatlar. Hırka, genellikle nervürlü, yakalı ve tam uzunlukta kollu örme bir giysidir.  Bir hırka kazak, önü düğmeli veya çıtçıtlı, vücuda oturan bir kazak kazaktır; orijinal olarak örme yünden yapılmış modeller de vardır.

Hırkalar soğuk havalarda hem dış giyim hem de iç giyim olarak giyilir.  Modada, hırkalar genellikle bir gömlek veya bluz üzerine giyilir. Ancak etek veya elbise gibi diğer giysilerle birlikte giyilebilir. Tam da bu noktada kolej hırka modelleri her zaman talep gören ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. https://www.damlabutik.com.tr/hirka internet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.