Sedat Peker, ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu. Peker, 'hastalığının azıcık ağır geçtiğini' söyledi.

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hüküm giyen ve hakkında yakalama kararı yer alan Sedat Peker, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda ailesiyle birlikte yeni alıcı koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını söyledi.

Bulunduğu ülkede Kovid vakalarının çok eksik olduğunu belirten Peker, "Benim şansıma evdeki 3 görevli asistan bayan, 2 güvenlik görevlisi arkadaş, Türkiye’den beri yanımda olan bir yol arkadaşım, oğullarım Celalhan ve Boğaçhan, sevgili eşim, ufak kızım Mila ve ben koronavirüse yakalandık" dedi.

Peker, "Benim hastalığım azıcık ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş ancak yüce Allah'ın izniyle bize bir şey olmaz. Biz ne savaşlar gördük, bunlar bize olsa olsa tatbikat olur. Sizlerin duası ve ulu Allah'ın yardımı bizimle olduktan sonradan hiçbir şey olmaz" ifadesini kullandı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Koronaya-yakalanan-Sedat-Peker-Hastaligim-biraz-agir-geciyor/253215