Liposuction işlemi kişiler için son derece ideal bir tedavidir. Bu tedaviye ihtiyaç duyan kişiler genellikle belirli nedenlerden dolayı vücudunda bulunan fazla yağlardır. Bu yağlar kişiyi sağlık bakımından bir hayli zora sokarken estetik görünüm bakımından da kişiyi olumsuz etkiler.

Her kişi fit bir vücutta sahip olmak ister. Ancak belirli nedenlerden dolayı kişide oluşan yağlar kişinin giyimi ve sosyal hayatına oldukça etki eder. Bu nedenden dolayı kişiler liposuction işlemine tabi tutulur.

Liposuction Nedir?

Liposuction tedavisi genel anestezi ve lokal anestezi altında yapılan bir tedavi olup kişide fazla bulunan yağları almak için tercih edilir. Liposuction tedavisi ile alınan fazla yağlar kişinin vücudunun daha iyi bir görünüme sahip olması sağlanır. Bu tedavi ile birlikte kişiler hayal ettikleri görünüme kavuşabilirler.

Liposuction tedavisi olmak isteyen kişiler ameliyat olacakları yeri ve kullanılacak olan aletleri görme hakkına sahiptirler.  Bununla birlikte liposuction tedavisi son teknoloji ve imkânlar doğrultusunda geliştirilmiş bir işlemdir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Liposuction tedavisinde ilk önce kişiye belirli kesilerin açılımı sağlanır. Açılan bu kesiler sayesinde deri içerisine borucuk yerleşimi yapılır. Uygulanan bu borular ile birlikte kişinin vücudunda bulunan fazla yağların alınımı sağlanır. Vakum adı verilen bir aletin bu boruların ucuna yerleştirilmesi ile vücutta bulunan yağlar emilir.

Kişide ergenlik dönemi ile birlikte artış göstermeye başlayan bu yağlar uygulanan Liposuction tedavisi ile yok edilir. Bununla birlikte vucutta bulunan yağlar kişiden kişiye farklılık gösterdiği için uygulanan tedavi yöntemi ve süreside buna göre Farklı gösterir. Yarım saat ile altı saat arasında değişebilen bu işlemin süresi ile kişi istenmeyen yağlarından kurtulabilir.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Karın germe ameliyatı belirli nedenlerden dolayı vücudunda sarkıklık meydana gelen kişiler için tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Fazla kilo verimi hamilelik birden fazla doğum gibi etkenlerin neden olduğu karın sarkması sorunundan kurtulmak için kişiler karın germe ameliyatına tabi tutulur. Karın germe ameliyatı olacak kişilerde bu tedaviye engel herhangi bir sorun var mı diye bakılır. Kişi eğer bir rahatsızlık taşımıyor ise karın germe ameliyatı uygulanabilir.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Uygulanan karın germe ameliyatı öncesi bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bir takım konular vardır. Kişiler bunlara dikkat ederek daha sağlıklı bir tedavi ve iyileşme süreci geçirebilirler. Kişiler uygulanacak olan karın germe ameliyatı öncesi mutlaka sigara kullanımını en aza indirmelidir.

Bunun nedeni ise sigaranın kişinin vücudunda bulunan oksijen miktarını en aza indirmesidir. Bununla birlikte kişiler alkol kullanımında da son derece dikkatli olup doktor kural ve tavsiyelerine uymalıdır.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Olunan karın germe ameliyat sonrası kişiler bölgenin hasar almamasına dikkat etmelidir. Bununla birlikte verilen ilaçları ve hapları en düzgün ve doğru bir şekilde kullanmalıdır.

Vaser Liposuction Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Kişinin ihtiyaç duyduğu vaser liposuction tedavisi kişinin bölgelerindeki istenmeyen yağların alınması için tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi bölgesel yağ sorunu bulunan ve belirli diyet egzersiz gibi işlevler sonrasında giderilemeyen yağları almak için kişilere uygulanır.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Genel anestezi ile yapılan vaser liposuction işlemi kişinin işlem görecek bölgesi az ise lokal ve sedasyon yöntemi ile de yapılabilir.

Vaser Liposuction Tedavi fiyatları 2021

Uygulanacak olan vaser liposuction tedavisi fiyatları için kişiler güvenilir yerlerden ve kişiler en doğru bilgiyi alabilirler. Vaser Liposuction fiyatlarını etkileyen en önemli faktör ise kişiye uygulanacak tedavi yöntemidir.