İstanbul ve Ankara'da 3 kişini katili olarak aranan Atalay Filiz hakkında bir iddia daha ortaya atıldı.

EN SON BUCA'DA GÖRÜNTÜLENDİ
Atalay Filiz en son Buca'da görüntülendi. İzmir'de olması nedeniyle Yunanistan'a kaçacağı ihtimali üzerinde duran güvenlik ekipleri sahil bölgelerinden araştırmalarını hızlandırdı. Öyle ki Müge Anlı'ya bağlanan bir kaçakçı Atalay Filiz'i kaçırmayacaklarını bile söylemişlerdi.

3 GÜN ÖNCE KAYBOLDU
Buca'da lise 2. sınıf öğrencisi Eren Yılmaz'dan 3 gündür haber alınamadı. Haber alınamaması nedeniylr, "Eren Yılmaz'ın seri katil kurbanı olabileceği" ihtimali akıllara geldi. Seri katilin İzmir'de de cinayet işlemiş olabileceği düşüncesiyle kentte son günlerdeki kayıp vakalarını araştıran polis, Eren Yılmaz'ı seri katilin öldürmüş olabileceği ihtimalini de değerlendirmeye aldı.



DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİRŞEY OLMADI
Eren Yılmaz'ın ailesi çocuklarının daha önce hiç evden kaçmadığını ve bu kadar uzun süre habersiz kalmadıklarını söyledi. Anne Melek Balak, "Oğlumu polisin yanı sıra, arkadaşları ve belediye çalışanları olarak bizler de arıyoruz. Adeta yer yarıldı içine girdi. 3 gündür ne bir iz, ne bir haber var. Oğlumun en son bir kişiyle tartıştığını görenler var. Sonra da Yıldız Mahallesi bölgesinde ormanlık alana girdiğini görenler olmuş. Ancak bir daha kendisini gören yok. Bir ihtimal de olsa oğlumun, ormanlık alanda saklanabileceği belirtilen seri katilin kurbanı olabileceği aklıma geliyor. Oğlumun nerede olduğu konusunda bilgisi olan varsa lütfen insanlık namına polise başvursun." dedi.