Manisa Selendi'de iki motosikletin çarpıştığı kaza sonrasında lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Barış Yıldız vefat etti. Kendisi gibi kasksız, yaşıtı ve sürücü olan arkadaşı ile diğer motosikleti kullanan ise yaralandı.

Saat 22.00'da meydana gelen kazada, Selendi Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Barış Yıldız, yaşıtı olan arkadaşı G.K.'nin kullandığı 45 U 5183 plakalı motosikletle gezintiye çıktı. Olayın tanıklarına göre, G.K.'nin yönetimindeki motosiklet, bir akaryakıt istasyonundan kontrolsüz çıkan 30 yaşındaki Zülküf Eryıldırım yönetimindeki 45 U 6634 plakalı başka bir motosiklet ile çarpıştı.

G.K.'nin yönetimindeki motosiklet, aynı cadde üzerindeki rehabilitasyon merkezinin bahçe korkuluklara çarparak durabildi. Kazada hafif yaralanan G.K., kaza yerinden kaçtı. Kazayı görenler, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerince yaralı Yıldız ile Eryıldırım'a ilk müdahalede bulunuldu. Ambulansla Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Barış Yıldız, yolda öldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.