Kaza, Çukurova İlçesi Belediye Konutları Semti Ali Bozdoğan Bulvarı ’nda alana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği bilinemeyen 01 ASL 74 plakalı araba sürücüsü iddiaya göre başka bir araba ile yarışıyordu. Fazla suratlı olan 01 ASL 74 plakalı arabanın sürücü karşıdan karşıya geçmek isteyen bir gence çarptı. Ardından önünde seyir halinde bulunan 06 HNO 95 ile 48 M 0606 plakalı arabalara çarparak durabildi. 01 ASL 74 plakalı araba sürücüsü süratle hadise yerinden koşarak kaçtı.

KAZA SONRASI CAN PAZARI

Kazayı gören yurttaşlar gidişatı sıhhat, polis ve itfaiye takımlarına bildirdi. Hadise yerine gelen itfaiye takımları 48 M 0606 hurdaya dönen araba içerisinde sıkışan 4 bireyi vasıtasının tavanını keserek kurtardı. Sıhhat takımları Hacer A., Ahmet A., Sena Nur A. ve adı bilinemeyen bir yaralıyı sağlık kurumulara götürdü. Hadise yerinde gidişatı ağır olan Sena Nur A. sağlık kurumunda yapılan müdahalelere karşın kurtarılmadı.

LÜKS ARABANIN ÇARPTIĞI GENÇ HADİSE YERİNE CAN VERDİ

01 ASL 74 plakalı arabanın çarptığı genç ise hadise yerinde yaşamını kaybetti. Can Veren gencin üzerinden kimlik çıkmadı. Can Veren bireylerin cenazeleri Adana Adli Tıp Müesseseyi morguna kaldırıldı.

Polis kaçan sürücüyü tutma çalışması başlattı. İHA

AW613227_01