Garanti Bankası gelişen teknoloji ile birlikte hizmetlerini de her platforma uygun hale getiren öncü bankalardan biri olma özelliğini son dört yıldır müşterilerine göstermektedir.
 
Şimdi ki hizmeti ise Ugi. Peki Ugi nedir, niçin kullanılır?

TEKNOLOJİYİ İNSANİ DEĞERLER İLE HARMANLADIK


Garanti Bankası'nın yeni iletişim platformu ile Ugi, hayatın içine karışarak insanların finansal sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyor. Maddi konularda yalnız ve çaresiz kalanlara Garanti’nin çözümlerini hatırlatıyor, önerileriyle hayatlarını kolaylaştırıyor.

Ugi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, “Yeni iletişim platformumuzu, birbirinden uzak gibi görünen fakat birlikte geliştiklerinde anlam yaratan ‘teknoloji’ ve ‘insani değerler’ üzerine konumlandırdık. Garanti Bankası olarak, ancak bu iki değer birbirinden beslenerek şekillendiğinde, iyi bir geleceğe doğru yol alacağımıza inanıyoruz.” dedi.

REKLAM FİLMİ
Reklam filminde Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı rolde okul taksiti ile finansal krize girmiş bir aile babasını canlandırıyor. Tesadüfen evinin önüne düşen "Ugi" ile tanışan Mehmet Aslantuğ'un tavsiyelere kulak verdiği görülüyor.

Reklam filminde Mehmet Erdem'in "Yalnız Değilsiniz" şarkısı çalınmaktadır.