G20, EXPO gibi uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapan Antalya, dev bir organizasyona daha sahne olacak. Futbolun dünya çapındaki yıldızları, Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında çocuklar yararına Regnum Carya Golf&SPA Resort’ta bir araya gelecek. 

Futbolu, sosyal entegrasyon aracı olarak kullanıp, çocukların okul eğitimi, meslek edinme ve gelişimi ile ilgili bir dizi projeye imza atan Antalyasporlu ünlü futbolcu Samuel Eto’o’nun adını taşıyan Vakfı, 10. yılını Regnum Carya’da, devlet erkanı, spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıya kutlayacak. TC Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Dünya Turizm Forum’u desteği ile bir araya gelecek futbol yıldızları, çocukların yararına sahaya da çıkacak. 

Dünya karması, Türk karmasına karşı oynayacak
Neymar, Drogba, Arda Turan, Okocha, Demba Ba, Karim Benzama, Adebayor, Puyol, Diarra, Xavi Hernandez, Nwankwa Kanu, Alexsei Smertin, Pierre Americk Aubameyang, Louis Saha, Michael Essien, İniesta, Kolo Tour, Eden Hazard gibi futbolcuların yanı sıra Maradona, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Jose Mourinho, Marcel Desailly gibi antrenörlerden oluşacak dünya karması, Türk karmasına karşı maç yapacak. Türk karması, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Konyaspor, Sivasspor, Başakşehir Futbol Kulubü’nün oyuncu ve yöneticilerinden oluşacak. Türk karmasındaki bazı isimler arasında, Milli Takımda da oynayan Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Semih Kaya’nın yanı sıra, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Volkan Demirel, Volkan Şen, Gökhan Gönül, Erkan Zengin gibi futbolcular ile Muharrem Usta, Dursun Özbek, Aziz Yıldırım, Fikret Orman, Ersun Yanal, Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Aykut Kocaman olacak. Maçın geliri çocuklar için kullanılmak üzere Eto’o Vakfına bağışlanacak. 

Regnum Carya Golf&SPA Resort’un dünya genelinde futbol kulüplerinin dönem arası ve maç öncesi kamplarına ev sahipliği yaptığının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, ‘Tıpkı G20 Zirvesi’nde olduğu gibi bu etkinlikte de son derece titizlikle hazırlıklarımızı sürdürerek dünya yıldızlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Özellikle zor bir yaz geçiren Türk turizm sektörü açısından bu etkinliğin bulunmaz bir fırsat olduğunun farkındayız. Bu şansı iyi değerlendirerek; tüm misafirlerimize sunduğumuz ‘kişiye özel VIP hizmet anlayışımızı’ dünya yıldızlarına ve galaya katılacak herkese bir kez daha göstereceğiz’ dedi.