Milenyum AVM Ürün Kalitesi ve Güvenilir Alışverişte İddialı

Teknolojinin her geçen gün geliştiği bir ortamda tüketicilerin yeni ürünler satın alma konusundaki arzusu da ciddi manada artış gösteriyor. Söz konusu artış ‘Teknoloji Mağazası’ ile alakalı talepleri ciddi manada değiştirmeye ve dönüştürmeye başlıyor. Tüketicilerin geçmişte uygun fiyat arayışını artık çok daha önemli bir konu olan ‘Güvenilir Alışveriş’ alıyor. Güçlü ve öncü bir marka olma iddiası bulunan Milenyum AVM bu konuda oldukça iddialı! Sektöre hızlı bir giriş yaparak herkesi memnun edecek çalışmalar gerçekleştirme hedefi şirket CEO’sunu da heyecanlandırmış durumda.

Milenyum AVM Sözde Değil Özde Güven Sağlıyor

Teknoloji ürünleri konusunda talep gün geçtikçe artıyor. Ancak güvenilir alışverişin gün geçtikçe zorlaşması Milenyum AVM’yi bu konuda daha da önemli adımlar atmaya itiyor. Şirket sahibi ve CEO’su Ali Veli bu konuda ne denli iddialı olduklarını kanıtlar nitelikte konuşuyor. Şirket CEO’su bu konuda şu ifadeleri kullanıyor.

‘Güvenilir alışveriş kötü niyetli markalar nedeniyle son dönemde oldukça önemli hale geldi. Biz de müşterilerin ne istediğini araştırarak müşterilerimize en iyi ürünler ve en kaliteli alışveriş deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken biz en güvenilir markayız demek yerine gerçekten müşterinin güven duyarak bizi tercih edeceği bir yaklaşım benimsiyoruz.’

Güvenin kendileri için en az kaliteli ürün kadar önemli olduğunuz söyleyen CEO Ali Veli sözlerine bu konuda ne tür adımlar attıklarından söz ederek son verdi.

‘Kaliteli ürünleri satın almak isteyen müşterilerimize SSL Sertifikalı Ödeme ve ETBİS Kaydı gibi pek çok konuda çözüm sunarak farkımızı hissettiriyoruz. Bütün bilgilerimizi şeffaf bir şekilde paylaşıyor ve bu konuda üzerimize düşeni yaptığımızı müşterilerimize hissettiriyoruz. Şu ana kadar kalite ve güven noktasında hiçbir sorun yaşamadık. Bundan sonra da bu konuda en ufak bir şikayet almamak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’

Kaynak:https://milenyumavm.com/