Selda Hatun TAN / İZMİT Kocaeli, İzmit'te meydana gelen kazada bir servis minibüsü ile lüks bir cip aynı anda kavşakta dönmeye çalışınca birbirine çarptı. Kaza sonrasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Akçakoca Konutları yönüne giden Ali Haydar Gülle yönetimindeki 27 ADD 01 plakalı cip ile Bağdat Caddesi yönünde giden Koray Sağlam yönetimindeki 41 P 2666 plakalı servis minibüsü, iki caddenin kesişimi olan Santral Kavşağı'ndan aynı anda dönmeye çalıştı. Cip kavşağa hızlı giren minibüsün arka kısmına çarptı. Kazada minibüs devrilerek Bağdat caddesinin trafiğe kapanmasına neden oldu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Kazada yaralanan Ümran Söylemez, Dilruba Duygu Söylemez Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Emircan Sağlam ve Sema Ertük de Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat boyunca ulaşıma kapanırken, araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının trafik akışı yeniden başladı. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.