Acıpayam'da anne ve babası ayrı olduğu için babaannesinin yanında yaşayan Gamze Yıldırım, vücudunda oluşan şişlikler nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan tetkikler sonucu pirimer pulmoner hastası olduğu belirlenen Yıldırım, bir yıldır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. İyileşmesi için kalp ve akciğer nakli yapılması gereken Gamze Yıldırım'ın küçük bedeni, bir yıl dayanabildi. Küçük Gamze, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde dün gece yaşamını yitirdi. 

Uygun akciğer ve kalp bulunamadığı için yaşamını yitiren Gamze Yıldırım, bugün cuma namazının ardından Acıpayam'ın Hacıkurtlar Mahallesi'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Gamze için düzenlenen cenaze törenine AK Partili Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ailesi ve mahalle halkı katıldı. Minik kızın cenazesi namazın ardından mahalle mezarlığına gözyaşları içinde defnedildi.
Gamze'nin tedavisiyle bir yıldır yakından ilgilenen dayısı İbrahim Ekinci, çok üzgün olduğunu, bir yıl beklemelerine rağmen uygun donör bulunup nakil yapılamadığı için yeğeninin yaşamını yitirdiğini söyledi.