Endodontik motorlar, eğelerin kullanımına olanak sağladıkları için endodontik süreci kolaylaştırmak için tasarlanmış cihazlardır. Bu, endodontiste endodontik kanalların hazırlanmasında daha fazla hız ve kolaylık sağlar. Endodontik motorlar, cihazı kontrol eden merkezi bir gövde, mikro motor, farklı eğelerin uyarlandığı bir kontraangulo ve bazen de ayakla farklı fonksiyonları kontrol etmemizi sağlayan bir pedaldan oluşur.

Tüm büyük endodontik ürün markalarının otomatik eğe sistemi ve endodontik motoru vardır. Ancak endodontik motorlar, kullanılan eğe sisteminden tamamen bağımsızdır, bu nedenle herhangi bir endodontik motoru herhangi bir eğe sistemi ile kullanılabilir.

Dünyanın en iyi endomotorları ve endomotor fiyatları hakkında bilgi almak için metco Dental ile iletişime geçebilirsiniz.

Herhangi biri size endodontik işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak endodontik motorlar sunabilir. Ancak Dijital panoramik ve volumetrik tomografi cihazlarının mucidi 100+ yıllık Morita firması aynı zamanda apeks ölçer ve endodontik mikromotorun da mucididir. Firma 1992 yılında apeks bulucu, 1996 yılında ise apeks buluculu endodontik motoru icat etmiştir. Dolayısıyla böylesine istikrarlı ve güçlü bir marka ile çalışmak kullanıcılara düşük toplam sahip olma maliyeti, uzun kullanım ömrü, yüksek ikinci el değeri ve yıllar sonra bile yedek parça temin etme garantisi gibi birçok uzun vadeli avantajlar sağlar.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; [email protected] adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.