Mustela Bebek Şampuanı yüzde 87 oranında bir memnuniyet yüzdesine sahip bebekler için tercih edilen en güvenilir bebek şampuanlarının başında geliyor. Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında detaylı bir şekilde incelenmiş ve onaylanmıştır.

Mustela Bebek Şampuan Özellikleri

Dünyaya yeni adapte olmaya çalışan ve hassas tenlerine kimyasal maddelerin kesinlikle değmemesi gereken bebeklerin ilk doğduğu günden itibaren kullanımına uygundur. Mustela Bebek Şampuanı bebeğinizin ince ve narin saçlarını güvenle temizler. Her gün kullanmak için uygundur. Saç derisinin hassas yapısına uydurur.

Çocuklarınızda herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermez. Bebeğinizin saçından kolaylıkla durularınız ve yumuşak formülü sayesinde narin gözlerini yakmaz. Saçların kolayca yaranmasını sağlar. Ayrıca mis kokusu oldukça kalıcıdır ve bebeğiniz teninde ve saçlarında yumuşacık bir etki bırakır.
 

Mustela Bebek Şampuanı Kullanım Önerisi

Bebeğinizin  saçlarını ilk olarak ılık su ile ıslatın. Elinize fındık büyüklüğünde almanız yeterlidir. Fındık büyüklüğünde aldığınız Mustela Bebek Şampuanını bebeğiniz saçlarına dökerek nazikçe köpürtün. Ve bebeğinizin saçlarından dikkatlice durulayın.

Şampuan zaten bebeğinizin ipeksi saçlarına temas ettiği anda köpürmeye başlayacak ve etrafa hoş kokusunu yayacaktır. Durulaması oldukça kolaydır. Bebeğinizin saçlarında elektriklenmeye sebep olmaz ve Işıl Işıl ipeksi bir görünüm sağlarken sağlıkla temizler.


Mustela Bebek Şampuanı Sağlıklı İçerik Garantisi

Şampuan içerik yönünden en doğal maddeler ile imal edilmiş olup sağlığa zararlı hiçbir etken madde içermemektedir. Yüzde 0 Paraben, phthalate ve phenoxyethanol içermektedir. Ayrıca yine geri dönüşümlü formül (metot OCDE 302B) içermektedir.

Bebeklerin güvenliği için pediatrik ve dermatolojik olarak test edilmiştir, yüksek toleranslı ve hipoalerjenik formülle üretilmiştir. Ayrıca içeriğinde meyve olan Mustela şampuanların kullandığı meyveler patentli ve onaylı ekstatlardan oluşmaktadır. Şampuanın kutusu geri dönüşüm için uygundur.

Detaylar için; https://www.recete.com/mustela/bebek-sampuanlari/