Sabah Gazetesi'ne konuşan eski halterci Naim Süleymanoğlu, Fetullah Gülen'i hiç sevmediğini ve aralarındaki husumetin çok eskilere dayanadığını anlattı. 

Hatta eski bir videosunda Fetullah Gülen de Naim Süleymanoğlu'nu hiç sevmediğni söylemişti.

FETÖ lideri Gülen, 1990 yılında aranırken Burdur’da yakalanıp İstanbul’a getiriliyor. MİT’in Beşiktaş Yıldız’daki merkezinde sorguya çekiliyor. Onu sorgulayan da, şu an emekli olan MİT’çi bir akrabam. İfadesinde ‘Şeker ve tansiyon hastasıyım’ demiş. Bir süre sonra da Ankara’dan gelen bir telefonla serbest bırakılmış. Benim akrabam da birkaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince bana karşı olumsuz haberler yaptırmaya başladı.

1990’lı yıllarda spor camiasından bunlarla direkt veya dolaylı olarak çok sayıda insan sohbetlerine gidip onlara yakınlık gösteriyordu. Beni hem koruma polisim hem de devletin önemli yerlerinden vatansever tanıdıklarım, ‘Sakın toplantılarına katılma. Dikkatli ol. Sen şimdi gündemdesin. Dünya, Türkiye seni konuşuyor. Bunların şovuna alet olma’ diyerek uyardı. FETÖ toplantılarına katılmadığım için beni hedef seçtiler. İlerleyen dönemlerde koruma polisim alındı. Önemli yerlerde yöneticilik yapmamı engellediler. Tekliflerine hayır deyince bana kafayı taktılar.