Nazar Boncuklu Kolye

Nazar ve nazardan korunma inancına dayalı olarak, geçmişten günümüze nazarın artan kullanımı, nazar boncuklu kolye ile aksesuar dünyasına da girmektedir. Zamanla gelenek haline gelen bu ürün hem hediye olarak hem de kişisel kullanım için oldukça popülerdir. Nazar boncuklarının görüldüğü yerlere takılması gerektiği fikrini destekleyen bu kolye, malzeme ve tasarım çeşitliliği açısından her zevke hitap edebiliyor. Klasik modelin yanı sıra malzeme seçimi yaparken kendi tarzınıza entegre edilebilecek birçok seçenek sunan ürün grubundaki en popüler ürünleri belirlemenizde fayda var.

Özel Günlerinde Olmazsa Olmazı Nazar Boncuklu Kolye

Nişan, düğün, doğum ve diğer etkinliklerde hediye olarak kullanılan nazar kolyesi, altın tasarımlarını farklı dekorlarda sunuyor. Cam el sanatlarının nimetleri, özellikle nazar ve harf zinciri gibi daha geleneksel modeller olmadan yapamayanlar için faydalıdır. Nazar boncuklu kolye, ustalar tarafından el yapımı camın paha biçilmez bir parçasıdır.

Nazar Boncuklu Kolye Geçmişten Günümüze Herkesin Tercihi

Nazar boncuklu kolye geçmişten günümüze en popüler seçeneklerden biri olsa da kare nazar Boncuk Kolye de bir o kadar popülerdir. Ancak su damlası şeklindeki nazar inci kolye, Anadolu kültürünün kemikleşmiş görsel unsurlarından biri olarak birçok kişinin boynunda yerini koruyor. Öte yandan Gümüş Kar Tanesi Nazar Boncuk Kolye ise modern ve sade görünümüyle gençlerin en çok rağbet ettiği eşyalardan biridir. Nazar boncuklu kolye modellerine c sitesinden ulaşabilirsiniz.