Bodrum'da gece tesirli olan gök hengameli sağanak sırasında Mumcular Semti Akarca mevkiinde ırmak taştı. Bu sırada bir nişandan dönen elektrik teknisyeni Çağlar Bencik ile 2 aylık nişanlısı sosyal bilgiler hocayı Billur Atik'in içinde bulunduğu 48 ABL 07 plakalı araba, su baskın sularına kapıldı.

AW606509_07

Çağlar Bencik idaresindeki arabanın çekildiğini gören bir yurttaşın ihbarıyla sıhhat, itfaiye, jandarma, UMKE, AFAD, Arama Kurtarma Teşkilatı ve belediye takımları bölgeye sevk edildi. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında, Billur Atik'in köprü fobiliklerine takılı cesedine erişildi. Kayıp olan Çağlar Bencik'in bulunması için çalışma başlatıldı. Bir vakit sonra Bencik'in de cansız vücuduna erişildi.

AW606509_01

Şanssız çift önümüzdeki sene evlenme tasarıları yaptıkları bilindi. Akarsunun başına gelen Bencik yakınları ise asap krizi geçirdi. Hayatını yitiren Billur Atik'in vakadan saatler evvel, bir cenaze merasimi resmi paylaşımını retweet ettiği ortaya çıktı. Bu paylaşımda 'bu ben' başlığıyla, üzerine, 'can verdiğim gün pekte gençti rahmetli' yazdığı görüldü.

AW606509_20

Öte yandan taşan Akarca Deresi sebebiyle etraftaki bir sera devrildi, tarım arazileri sular altında kaldı ve elektrik direkleri yıkıldı.

AW606509_09

İHA