'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında belli sosyetik kasap Nusret Gökçe, büyüyüşünü şipşak sürdürüyor.

ABD'de birincil restoranını Miami'de açan Nusret Gökçe, sonra New York ve Boston'da, en son da Dallas'ta lokanta sahibi oldu. Nusret, Amerika'nın gerisinde ise İngiltere'de ilk restoranını açmaya hazırlanıyor.

Gökçe'nin İngiltere'deki fiyat tarifesi de emin oldu. Nusret'in altın kaplamalı bifteğinin fiyatını duyan İngiliz gazetesi Daily Maiy, bu rakamın şaşkınlıkla karşılandığını yazdı.

Türkiye'de et restoranları alanında yaptığı yatırımlar ve kendine has 'tuz atma' hareketiyle en fazla konuşulan isimlerden biri olmayı başaran Nusret Gökçe, daha önce altı ülkede toplam 23 restoranı hizmete sokmuştu.

9 BİN 390 TL'YE SATACAK 

Korona virüs salgınının yiyecek ve içeçek sektöründe yarattığı krize karşın yatırımlarına sürat kesmeyen Gökçe, yeni restoranını İngiltere'de açmaya hazırlanıyor.

Takvim gazetesinin haberine kadar Beverly Hills'te yer alan restoranın fiyat listesi de belirlenmiş oldu.

Buna kadar Nusret'in ünlü altın kaplamalı bifteğini İngiliz parasıyla 800 sterlin, Türk lirasıyla ise 9 bin 390 TL'den satışa sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

İNGİLİZ GAZETESİ DE YAZDI

Diğer yanlamasına Nusret Gökçe'nin İngiltere'deki restoranında menüye koyduğu fiyatlar, İngiliz gazetesi Daily Mail'in de dikkatini çekti.

Ünlü gazete, Nusret'in restoranındaki fiyatın İngilizler açısından da oldukça şaşılacak olduğunu söyledi.

Meşhur restoran işletmecisi Nusret'in yeni restoranına ilginin nasıl olacağı ise önümüzdeki zamanlarda belirlenmiş olacak.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Nusret-in-altin-kaplamali-bifteginin-fiyati-Ingilizleri-soke-etti/250368