Hadise, dün sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Küçükdikili Koza Mahallesi'nde alana geldi. İddiaya göre, seyislik yapan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı 55 kendisini kandırdığı görüşüyle eşi Leyla Avcı'yı 50 kesintisiz darp etmeye başladı. Çocukları için susan bayan, en son yaz aylarında yediği feci bir dayak sonrası polise giderek davacı oldu.

Polis merkezinde yapılan harekâtların ardından kocaya uzaklaştırma verildi. Uzaklaştırma verildiği yarıyılda bayan, kocasından boşanmak istediğini söyledi ancak kocası tarafından vefat tehdidi alınca korkup, boşanmaktan bıraktı. Aralık ayında da konuttan uzaklaştırma cezası biten kocası konuta döndü.

DHA1

KANDIRMA İDDİASIYLA KESİNTİSİZ ŞİDDET GÖRDÜ

Seyislik yapan koca, eşine para da vermediği için bayan tarlalarda tarım emekçisi olarak çalışarak para kazanmaya çalıştı. Buna karşın koca, eşinin kendisini kandırdığı iddiasıyla eşini kesintisiz hırpaladı. Dün sabah da aynı nedenle konutta münakaşa çıkararak 13 yaşındaki oğlu Abdullah Can Avcı'nın yanında eşini kovalamaya başladı. Bayan banyoya sığındı ancak birey, kapıyı açıp banyoda bayanı kalbinden ve boğazından bıçakladı.

DHA3

"BIÇAĞI YIKADI, OĞLUNU ÖPÜP HELALLİK İSTEDİ"

Banyodan çok serinkanlı bir biçimde çıkan koca, evvel lavaboya gidip bıçağı ve kanlı elini yıkadı. Daha sonra ise fobiden kaçan oğlunu bulup onu alnından öperek "Hakkını helal et, ben gidiyorum" diyerek bıçağı da cebine koyup konuttan dağıldı. Çocuk babası gittikten sonra hemen polisi arayarak "Babam annemi bıçakladı yetişin" dedi. Bu arada sesleri dinleyen komşuları da konuta geldi. Bayanı kanlar içinde gören komşuları, hemen konutun yanındaki sıhhat kabini çalışanlarına haber verdi. Ancak sıhhat kabini çalışanı hemşireler, kadının can verdiğini tanımladı. Bu arada hadise yerine polis geldi. Zorunlu analizi yaptıktan sonra kadının cesedi otopsi için adli tıp müesseseyi morguna kaldırıldı. Buradan da otopsinin ardından ceset yakınları tarafından alınarak Diyarbakır'da toprağa verildi. Katil kocanın tutulması için işlemler devam ediyor. +

DHA2

İHA