Korkutan hadise Musalla Mahallesi'nde yaşayan Ramazan ve Yıldız Şahin çiftinin kaldığı kiralık toprak konutta alana geldi. Toprak konut, sabaha karşı belli aralıklarla yağan yağmur yağışından dolayı devrildi. 3 çocukları ile beraber konutun bir odasında uyuyan Ramazan ve Yıldız Şahin çifti, konutun çökmesi ile büyük panik yaşadı.

KOMŞULARI YARDIMA KOŞTU

Beş şahsiyet ailenin yattıkları odanın dışında kalan konutun öbür yerleri sanki yerle bir olurken sese uyanan yurttaşlar ise Şahin ailesinin takviyesine koştu. Pencereden komşuları tarafından çıkarılan aile vakayı yara almadan atlatırken hadise yerine polis ekipleri sevk edildi. Hadise yerine gelerek analizlerde bulunan polis ekipleri devrilen konutta ve etrafında güvenlik tedbirleri aldı. Tam eşyaları devrilen konut altında kalan aile daha sonra bir komşusunun evine geçti.

"SESE KALKTIK BİZ"

Hadise anını anlatan Yıldız Şahin, “Saat 03.30 ’da konut devrildi komple. Biz uyuyorduk, Biz evvel öğrenmedik, ses gelince sese kalktık biz. Beş şahıs içerideydik. Yağmurdan oldu. Biz yukarıyada bir odada uyuyorduk. O devrilmedi ama geriye kalan hepsi devrildi. Biz pencereden çıktık. Fobiden dilim dönmüyor. Evet sesten ve çocuklarıma bir şey olacak diye korktum. Çok büyük bir ses geldi, sese uyandık. Şimdi komşulardayız. Gece saat 03.30 nereye gideceğiz” dedi.

"KALKTIM BİZİM KONUT KOMPLE DEVRİLMİŞ"

Daha sonra konuşan Ramazan Şahin ise, “Gece saat 03.30 gibi bir ses geldi. Kalktım ki bizim konut komple devrilmiş. Çocukları pencereden dışarıya çıkarttım. Son anda çıktık. Başka Bir Deyişle çıkmasaydık çocuklar altta kalabilirdi. Şuan komşuda oturuyoruz, sabaha kadar beklemek zorundayız. Konut yağmurdan dolayı devrildi” diye konuştu. İHA