Kaza saat 02.00 sıralarında, D-100 Karayolu Uzunçiftlik Emekevler mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Remzi Kesici yönetimindeki 41 KS 487 plakalı otomobil, iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 34 UD 8567 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Araçta bulunan 4 kişi çevredeki yeşil alana fırlarken, 1 kişi ise ön camdan çıkarak aracın üzerinde kaldı.

Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri müdahalede bulunurken, vatandaşların ses duymaları üzerine yaklaşık 15 metre uzaklıkta çimenlerin arasına bakıldığında yaralanan bir kişi farkedilerek müdahalede bulunuldu.

Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu sırada araçta kaç kişinin bulunduğu soruldu. Yaralanan Remzi Kesici'nin 6 kişi olduklarını söylemesi üzerine polis, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar dakikalarca arama yaptı. Daha sonra araçta 5 kişi olduğu tespit edilince aramalara son verildi.

Kazada İbrahim Gökdemir, Sercan Öztürk, Oğuzhan Öztürk ve İsmail Aydın hayatlarını kaybederken, Remzi Kesici ise yaralandı. Remzi Kesici hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.