Oyuncu Bahadır Meşhur, eşinin restoranına gelip sipariş verdikleri yemeği beğenmeyen Sait Emir’e, sosyal medya üzerinden tabanca fotoğrafı eşliğinde korkutma ve hakaret yağdırdı.

Savcılık, laf konusu mesajlarla Emir'e korkutma ve hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu hakkında dava açtı. Bahadır Ünlü’nün 4.5 yıla kadar hapsi isteniyor...

Sait Dikte isimli hekim, sekiz ay önce arkadaşıyla Beyoğlu'ndaki bir restorana gitti. Emir, gelen siparişleri beğenmeyip mekandan ayrılmak istedi. İddiaya kadar restoranın sahibi olan oyuncu Bahadır Meşhur, bu duruma müsaade etmedi ve hasar verebileceğini söyleyerek ikiliyi tehdit etti.

ORASI BENİM NAMUSUM 

Oyuncu Meşhur, bir vakit sonra da doktoru sosyal ağ hesabından "Işyeri benim karımın dükkanıdır. Orası benim namusum. Senin başına böylece bela getiririm fakat…" diyerek korkutma etti.

Savcılık, söz konusu mesajlarla Dikte'e korkutma ve hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu hakkında 4.5 yıla dek hapis istemiyle dava açtı.

Oyuncu Meşhur, savcılıktaki ifadesinde, karşı tarafı 5-6 yıldır tanıdığını, iş yaptığını hatta 30 bin lira alacağının olduğunu söyleyip tehdit iddiasının yalan olduğunu ileri sürdü.

Dilek Yaman Demir/Sabahtan

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Oyuncu-Unlu-den-yemegi-begenmeyen-musteriye-tehdit/250125