Özgecan'ın katilinin cesedinin nereye gömüleceği sonunda netleşti. Hiçbir yerde gömülmesine izin verilmeyen Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cesedi için Adana Belediyesi'nden olumlu bir cevap geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesini Adana'ya gömeceklerini söyledi. MHP'li belediye başkanı Hüseyin Sözlü, Suphi Altındöken'in cenazesini Adana'da gömmek istediklerini ancak ailenin bu isteğimizi kabul etmediğini söyledi.
Belediyenin bir tanıtım toplantısında, halen Adana Devlet Hastanesi morgunda duran Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin defnedilmemesiyle ilgili soruyu cevap veren Hüseyin Sözlü, "Adana'da arzu eden herkesin cenazesi defnedilir.Adana'da cenazeler sahipsiz kalırsa da, belediyemiz yasanın kendine verdiği sorumluluğu yerine getirir. Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi'nin takınmış olduğu olumsuz bir tavır da yok. Orada defnedilmek istenildiği mezarda, annesi kendi köyünü istemiş galiba, köy sakinlerinin olumsuz bir tavrının olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

ALTINDÖKEN'NİN GÖMÜLECEĞİ YER BELLİ OLDU

Güvenlik sebebiyle cenaze definini gündüz saatlerinde yapmak istemeyen Altındöken’in yakınları, Tarsus’ta kimsezsizler mezarlığının bulunmaması nedeniyle aynı araç ile cenazeyi tekrar Adana’ya getirdi. Adana Devlet Hastanesi Morgu’na teslim edilen Altındçken'in cenazesi bugün mesai saatlerinde kimsesizler mezarlığına gömüleceği açıklandı.

Büyük bir tartışmaya sebep olan Suphi Altındöken'in cenazesi ve gömüleceği yer böylece sonunda belirlenmiş oldu.