"Ucuz bilet pahalı hizmet politikası" nedeniyle eleştirilen Pegasus'un yeni Genel Müdürü Mehmet Nane'nin bir muhabir ile sosyal medyadan yaptığı olay yarattı. 

THY ile Amerika'ya giden muhabir Instagram hesabından fotoğraf paylaşımı yaptı. Fotoğrafın altına 'Gökyüzü herkesindir' notu düşen muhabire Nane'nin cevabı gecikmedi. Kadın muhabirle şakalaşan Mehmet Nane "Bizi aldatıyorsan ha!" dedi.

PEGASUS ABD'YE UÇUYOR MU?
Muhabir, genel müdüre karşılık olarak "Mehmet Bey, Pegasus ABD'ye uçuyor mu?" diye sordu. Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane'den farklı bir cevap geldi: "Bir küçük içince her yere uçarız biz!" 

SUYU ÖDEMEYİ UNUTMA
Geçtiğimiz günlerde Ali Sabancı'nın bir paylaşımı da çok konuşulmuştu. Ünlü işadamı 47'inci yaşını eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla birlikte Beyoğlu'ndaki Adana İl Sınırı Ocakbaşı'da yemek yiyerek kutlamıştı. Sahibi olduğu Pegasus Havayolu şirketinin 'paralı hizmet' politikasından dert yanan yolcular, ünlü işadamına tepki yağdırmıştı. Bazı takipçiler, fotoğrafın altına 'Cam kenarına da para ver' derken kimisi de 'Suyu ödemeyi unutma' diye takıldı.