'Pucca' lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, gözaltına gücenme nedenini anlattı.

Karagöz, "Öyle eşcinselli dizi izledim, film üzerine film izledim değil değil değil! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum" şeklindeki paylaşımının şikayet konusu olduğunu söyledi.

'Pucca' takma isimli sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Karagöz, dün (16 Temmuz 2021) gözaltına alınmıştı. Kişisel Twitter hesabında emniyete götürüldüğünü duyuran Karagöz, "Demin kapıya iki polis geldi, şu lahza emniyete gidiyoruz beraber. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısı" demişti.

Ahahahahahahahha ya bu tweet yüzünden bu gece nezarethanede kalacaktım. Şaka gibi.. neyse bitti fazla şükür… bitmedi de bayramdan sonraya kaldı pic.twitter.com/9LylcSeGgx

— PuCCa (@PuCCaa) July 16, 2021

Karagöz, sonradan yaptığı paylaşımla serbest bırakıldığını duyurdu. Gözaltına alınmasının sebebini de anlatan Karagöz, "Böylece eşcinselli dizi izledim, film üzerine film izledim yok değil değil! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum" şeklindeki paylaşımının şikayet edildiğini söyledi.

Karagöz, "Ya bu tweet yüzünden bu gece nezarethanede kalacaktım. Şaka gibi. Neyse bitti çok şükür. Bitmedi de bayramdan sonraya kaldı. Random ne var ne yoksa şikayet etmişler resmen. Nasılsa biri miktar diye" diye yazdı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Pucca-gozaltina-alinma-nedenini-acikladi-Hala-erkek-denen-asagilik-/253073