Türkiye genelinde etkili olan kasırga, salı gününe değin devam edecek. Hafta ortasından itibaren ise sıcaklıklar yükselecek. Ramazan Bayramı'nda hava açık ve bol güneşli olacak.

Hava Varsayım Uzmanı Mehmet Özdemirci, Marmara'nın güneyi, Kuzey Ege, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kaslı rüzgarlar beklendiğini söyledi. Meteoroloji pazartesi ve salı geceleri için zirai don uyarısı da yaptı.

TRT Haber'de yer alan habere kadar Özdemirci, hafta başından itibaren yağışlı havanın etkisini yitireceği ve hafta ortasında sıcaklıkların yükseleceğini aktardı. Ramazan Bayramı'nda yurdun genelinde yağış beklenmiyor.

İstanbul hafta boyu güneşli olacak. Bayramın birincil günü sıcaklık 25 dereceye dek çıkacak. Ankara'da hava az bulutlu ve güneşli olacak. Hafta başında gece sıcaklığı 5 dereceye düşse de bayramın birincil günü termometre 28 dereceye dek yükselecek. İzmir'de de yeniden hafta boyu güneşli bir hava etkin olacak. Sıcaklıklar gece en az 14, gündüz en yüksek 28 derece olacak.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Ramazan-Bayrami-nda-havalar-nasil-olacak/250207