Dün yaşanan olayda Firuzağa'da bulunan "Velvet Indieground Records" isimli plak dükkanında hiçte hoş olmayan olaylar yaşandı. 

Bir grup müzik sever dünyaca ünlü Radiohead grubunun dinletisi için "Velvet Indieground Records" ta toplandı. Kendi aralarında sohbet eden, müzik dinleyen ve plakları inceleyen insanlara aniden ve hadsizce saldırı düzenlendi.

İçeriye giren ve "Ramazan ayında nasıl içki içersiniz. Buranın işletmecisi kim?" diye bağırarak gençleri korkutan gurubun yaptıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi Olayları'nda dediği gibi tam bir "VANDALLIK" olarak nitelendirilebilir.




İstanbul'un göbeğinde yaşanan elim olayda, çevrede herhangi bir güvenlik ekibinin olmaması da güvenlik zafiyetinin ne kadar vahim durumda olduğunu göstergesi olarak akıllara kazındı. Kendi hallerinde eğlenen ve kimseye herhangi bir zorluk ve sıkıntı çıkarmayan grubun can ve mal güvenliğinin ne kadar iyi korunduğu ortada!!

PLAK DÜKKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ
Velvet Indieground Records, etkinliğin Facebook sayfasında yaşanan talihsiz olay sonrasında paylaştığı mesajda, kanaması olan bir kişi dışında ciddi bir yaralanma olmadığını belirtirken “Umarız bir gün başımıza bir şey gelecek diye düşünmeden böyle etkinlikler yapabiliriz” diye yazdı.


SALDIRI DÜNYA GÜNDEMİNDE DE KONUŞULDU
Firuzağa'da yaşanan ve anlam verilemeyen saldırı dünya gündeminde de yer buldu. Bir kez daha anlayışsızlığımızla dünyaya ülkemizi reklam ettik.





PLAK DÜKKANI KAPATILIYOR!!
Dükkanın işletmecisi Seogu Lee'nin bugün sabah saatlerinde geldiği dükkanını kısa süre sonra kapatarak ayrıldığı öğrenildi.

Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan Lee, “Lütfen yapmayın” diyerek gözyaşı döktü. Açıklama yapmayan Seogu Lee, sokaktan ayrıldı.



Dükkanın sahibi olduğunu söyleyen Haydar Tekin, “Akşam bazı olaylar olmuş. Biz de dükkanın tahliye edilmesini istedik” dedi.