Promosyon anlaşmasında imzalar atıldı. Her çalışana eşdeğer olarak verilecek. 10 bin TL banka hesaplarına yatırılacak.

Sıhhat çalışanlarını ilgilendiren promosyon anlaşmasından 1009 birey yararlanacak. Türk Sağlık Sen, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğünde, 1009 çalışanı kapsayan ve 5 yıllık olan banka promosyonu ihalesi sonucunda her bir çalışana eşdeğer olarak 10 Bin 20 TL ödeneceğini açıkladı.

Promosyon anlaşmasında sona gelindi. İmzalar atıldı. Her çalışana eşit olarak 10 bin 20 TL ödeme yapılacak. Türk Afiyet Sen'in promosyon anlaşmasına karşın açıklaması şöyle;

Türk Sağlık Durumu-Sen çalışanlar için mücadeleye ve kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ödev yapan çalışanlar için gerçekleştirilen promosyon ihalesine çalışanları temsilen yetkili olarak Kırklareli şubemiz katılmıştı.

İhale rekor bir uzlaşma ile sonuçlandı. 1009 çalışanı kapsayan ve 5 takvim olan banka promosyonu ihalesi sonucunda her bir çalışana eşdeğer olarak 10 Bin 20 TL ödenecek.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Rekor-promosyon-odemesi-10-Bin-TL-hesaplara-yatacak/252693