Kaybolduktan 34 gün sonra cesedi ortaya çıkan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in öldürülmesiyle ilgili devam eden soruşturmada, genç kadının dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek bidona konduğu belirtildi. Polis cesedin kesilmesinde kullanılan testereyi bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Şüphelilerin cinayeti işledikten sonra Rita Darı Winkler'in eşyaları ve olayda kullanılan tabancayı bir torbaya koyarak denize attığı tespit edildi. Polis bu torbayı bulmak için denizde arama çalışmalarına başladı. Savcılık, Almanya'da ortadan kaybolan olayın bir numaralı şüphesi A.K.S için kırmızı bülten çıkarılması için çalışmalara başladı. 

Gölcük'te denizde şüpheli torba aranıyor

Polis, şüphelilerin cinayetin ardından Rita Darı Winkler'in eşyalarının ve olayda kullanılan silahı bir torbaya koyduktan sonra Gölcük'te denize attığını tespit etti. Görgü tanıklarından alınan bilgiler ışığında torbanın denize atıldığı yerde denizde arama çalışmaları başlatıldı. 

Şüpheli cezaevine gönderildi  

Polis soruşturmasında dün gözaltına alınan Almanya'da ki bir numaralı şüpheli A.K.S.'nin kardeşi Hüseyin S. çıkarıldığı mahkemede uyuşmaz ifadeler vermesinden dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bazı görgü tanıklarının şüphelinin "Ben bidon falan görmedim" ifadesini çürütecek "Onu bidonu dükkanı taşırken gördük" şeklinde ifade verdikleri de şüphelinin uyuşmaz ifadesinde ki ana detaylardan biri. 

Almanya'daki şüpheli için kırmızı bülten çıkarılacak

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve cinayetle ilgili gözaltı sayısının önümüzdeki günlerde artacağını tahmin ettiklerini söylediler. Bu arada cesedin bulunmasından sonra Almanya'da ortadan kaybolan A.K.S. için savcılık kırmızı bülten çıkarılması için çalışmalara başlandı.