Pınar Sabancı, Central Park'ta 10 bin dolara satılan ve üstüne isminizi yazdırabildiğiniz banklardan birindeki ismi, photoshop'la silip eşinin ismini yazmıştı. Ama bu durum hakiki...

Sabahtan yazarı Bülent Cankurt, Alexandre Home’un kurucu ortağı Begüm Işıküstün'ün 10 bin dolar karşılığında  New York'taki Central Park'ta bir bank satın aldığını, üstüne de kendisinin, eşinin ve çocukları Raif, Kaan ve Sinan'ın isimlerini yazdırdığını belirtti.

Sabahtan yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısının 'Sabancı'nınki şaka onlarınki gerçek!' bölümünde, Central Park'ta bir Türk ailenin 10 bin dolara bank satın aldığını açıkladı. Pınar Sabancı, 10 Bin Dolarlık 'Bank'ı nasıl bedavaya getirdi?

"Eşi İlhan Sabancı ile New York'a tatile dışarı giden Pınar Sabancı'nın yaptığı espriden bahsetmiştim önceki gün! Pınar Bayan, Central Park'ta 10 bin dolara (83 Bin TL) satılan ve üzerine isminizi yazdırabildiğiniz banklardan birindeki ismi, photoshop'la silip eşinin ismini yazmıştı" ifadelerini kullanan Cankurt, yazısının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Pınar Hanım'ın yaptığı şakaydı natürel fakat Türk bir ailenin Central Park'ta aslında bir bankının olduğunu öğrendim. Alexandre Home'un kurucu ortağı Begüm Işıküstün, 10 bin dolar verip Central Park'ta bir bank satın almış ve üzerine, kendisinin, eşi Murat Bey'in ve çocukları Raif, Kaan ve Sinan'ın isimleri yazdırmış. Işıküstün ailesi, her New York seyahatinde parka gidip kendi banklarında oturmanın keyfini yaşıyormuş!"

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sabanci-saka-ama-bu-gercek-Banka-adini-yazdirmak-83-Bin-TL/250096