Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çalışan taksicilerin ilginç eylemi bu kadar da olmaz dedirtti.

Kendilerinden başka ulaşım aracı istemedikleri için terör estiren taksiciler sosyal medyanın da gündemine oturdu. 

“Havalimanlarında taksi dışında ulaşım aracı görmek istemiyoruz”,  “Akbil dışarı” diye bağıra taksiciler eylem sırasında İETT otobüs şoförlerine saldırdı. Şoförleri linçten polis ve vatandaşlar kurtardı. Otobüs şoförlerine saldırıda bulunan taksiciler bir de İETT otobüslerinden şikayetçi oldu.

Sivil polislerde darp edildi
Dün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu bölümünün dış kısmında toplanan Sabiha Gökçen Havalimanı taksicilerinin bağlı olduğu SAV Koop. üyesi taksiciler, yolculara hesaplı ve güvenli kolaylık sağlaması nedeniyle tercih edilen toplu taşıma araçlarına tepki amaçlı eylem yaptı. Sloganların ardından havalimanı gelen yolcu bölümü önünde park eden İETT otobüslerinin şoförlerine saldıran kooperatif üyeleri, şoförleri linç etmeye kalkıştı. Onlarca saldırganın arasında kalan şoförleri vatandaşlar ve polis kurtardı. Saldıran taksicilerden bazılarının havalimanında görevli sivil polisleri de darp ettiği öğrenildi. İETT şoförleri ve toplu taşıma araçlarının görevlileri de taksi kooperatifi başkanı Ahmet Çavuş ile saldıran taksiciler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medyada büyük tepki topladı
Taksicilerin bu haksız eylemleri ve şiddette başvurmaları nedeniyle sosyal medyada tepkiye neden oldu. İşte sosyal medyada taksicilere yükselen tepkiler,