Gelinlik ve damatlıklarını giyen Volkan Türk ve Derya Ateş çifti, nikah törenlerini Sakarya Nehri'nin doğduğu noktada suyun altında yaptı.

İstanbul'da yaşayan Volkan Türk, geçtiğimiz senenin yaz aylarında gezi ve dalış amaçlı Eskişehir'in Çifteler ilçesinde bulunan Sakaryabaşı'na geldi. Çiftelerspor Dalış Kulübü'nde dalış asistanlığı yapan Derya Ateş, Volkan Türk'e ilk dalışı esnasında eşlik etti. Ardından birbirlerinden hoşlanan Türk ve Ateş, aradan geçen 1 yıl sonrasında evlilik kararı aldı. Bunun üzerine hemen hazırlıklara başlayan çift, ilk tanıştıkları yer olan Sakarya Nehri'nin doğduğu yerde, suyun altında nikah töreni yapma kararı aldı. Bununla ilgili hemen hazırlıklara başlandı ve nikah masası, sandalyeler, çiçekler üzerilerine ağırlık bağlanarak suyun altına indirildi. Suyun altında tören alanının hazırlanmasının ardından ise, dalış eğitmeni Ömer Faruk Özen gözetiminde dalgıç ekipmanlarını takan damat Volkan Türk, gelin Derya Ateş, şahitler ve Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen suyun altına indi. Dalış eğitmeni Ömer Faruk Özen gözetiminde Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen tarafından kıyılan nikah sonrası Volkan ve Derya çifti dünya evine girmiş oldu.

"BURADA YAŞLANACAĞIZ GİBİ GELİYOR"

Nikah töreninin ardından duygularını paylaşan Volkan Türk, Sakaryabaşı'nın kendileri için çok önemli yer olduğunu belirterek, Derya Ateş ile her şeyin burada başladığını söyledi. Türk, "Burası ilk birbirimizi gördüğümüz, ilk tanıştığımız, ilk aşık olduğumuz yer. Biz burada yaşlanacağız gibi geliyor. Burası bizim için hep çok önemli bir olarak kalacak" dedi.

"EN BAŞINDAN BERİ PLANIMIZDI"

Suyun altında nikah yapma fikrinin nasıl ortaya çıktığını da ifade eden Türk, "Bu en başından beri planımızdı. Çünkü biz burada, bu su sayesinde tanıştık. Buraya geldiğimiz günden beri de buradan kopamadık. O yüzden burada suyun altında nikah yapma kararı aldık" diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Derya Ateş de, duygularını, "Bugün bizim en mutlu günümüz oldu. Çok heyecanlıyım, çok konuşamıyorum ama mutluyum" diye aktardı.