Samsunspor Başkanı Yıldırım, “Türk futbolu bu mantıkla Tuna Nehri'nin ötesinde başarılı olamaz! Artık transferde fiyatlar çıldırmış vaziyette. Futbolcular ve menajerler kazanmaya devam ediyor. Kulüpler ise her zaman kaybeden tarafta. Las Vegas'ta kazanma şansımız daha pozitif" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, Türk futbolundaki aktarma piyasasını sert bir şekilde eleştirdi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Hangi oyuncuyu almaya kalksak, şampiyonluğa fokus olmuş karşı taraf takımlar minimum 1'er milyon TL artı para verip transfer ediyorlar. Çoğu borç içinde lakin bu paraları nereden buluyorlar, şaşıyoruz? Sonradan da devletten, siyasetten, belediyelerden ve şirketlerden zor kullanarak para dileniyorlar.

'Türk futbolu bu mantıkla Tuna Nehri'nin ötesinde başarılı olamaz'

Türk futbolu bu mantıkla Tuna Nehri'nin ötesinde başarılı olamaz! Bundan Böyle transferde fiyatlar çıldırmış vaziyette. Futbolcular ve menajerler kazanmaya devam ediyor. Kulüpler ise defalarca kaybeden tarafta. Las Vegas'ta kazanma şansımız daha fazla. Buna birilerinin dur demesi gerekli!"

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Samsunspor-Baskani-Yildirim-dan-transfer-tepkisi-Cogu-takimlar-borc icinde-ama-bu-paralari-nereden-buluyorlar/253142