Peş peşe yayınladığı videolar ile devlet içindeki 'derin' ilişkileri deşifre ettiğini bahis eden suç örgütü lideri Sedat Peker, Mehmet Ağar ile Tolga Ağar'dan sonradan bu kere İçişleri Bakanı Aristokrat'yu niyet aldı:

"Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir şart olursa haber vereceğim' demedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi?"

İçişleri Bakanlığı'nın "İftira ve ithamları, emniyet güçlerimiz ve devletimiz üstüne yeni bir organize suç faaliyeti olarak değerlendirilmektedir" diyerek tepki gösterdiği suç örgütü lideri Sedat Peker, "Her şeyi anlatacağım" dediği video serisinin 4'üncü de yayınladı.

Bu kere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu amaç alan Peker, şunları kaydetti: "Süleyman Aristokrat, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, güvenli olmayan bir şart olursa haber vereceğim' demedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi? Pak Süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı."

"BEN ZATEN DELİLLER İLE ANLATACAĞIM"

"Bugün size temiz Süleyman'ı anlatacağım" diyen Peker, şu iddiaları sıraladı:

'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar. Ben güvenli olmayan bir şart olursa haber vereceğim' demedin mi? Bizim temiz Süleyman var, Sayın İçişleri Bakanımız. Bir dost aradı dedi oysa, "Süleyman Bey'in üzerine fazla geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, dost kusura bakmasın." Bizim pak Süleyman bir tweet attı, "Kabahat örgütü liderini takipteyiz" bitmiş. Insanlar buna birazcık daha saldırınca ertesi gün "Pislik, mafya lideri" dedi. Şimdi namusluca konuşacağız. İnsanın yalan söyleyip söylemediği her şeyinden emin oluyor. Ben zaten delilleriyle anlatacağım.

"BERAT BEY'E SEN BENİ DÜŞMAN ETMEDİN Mİ?"

Namus sahibiysen konuş ya, Patent Bey'e sen beni düşman etmedin mi? Akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu, senin tüm organizasyonlarını yapan. Ya sen değil miydin DYP'nin başına ulaşmak için, seni kongrelere almıyorlardı, yanına kim var bakın, benim arkadaşlarım, akrabalarım. Onlar senin yanına değil miydi? Benim akrabam gelip "Reis'in kulağına bir şeyler geliyor, İstanbul'da sorunlar var" dediğinde, "İstanbul'u ben yönetmiyorum, Berat yönetiyor" dedin mi, demedin mi? "O yaptırıyor her şeyi" dedin mi demedin mi? "Sedat Peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, telefon sinyalleri var, cenazede görüştük, sen demedin mi "Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar. Ben tehlikeli bir şart olursa haber vereceğim" demedin mi? Senin bu dünyada her zaman yıldızın parlak olacak."

"KORUMA SÜRESİNİ SEN UZATMADIN MI?"

Peker, videosunda şöyle devam etti: "Hadi Özışık, şerefli adam. Ben yurtdışına çıkmışım artık, sen diyorsun ya "İş adamı olduğunu söyleyip daha sonra suç faaliyetleri olduğunu tespit ettik." Ben ne süre çıktım, 1 buçuk sene oldu. Dosya ne süre hazırlanıyor, üç senedir. Bu dediğim olay ne zaman oldu, taş çatlasın 5 ay. Sen demedin mi ona "Ben severim" diye. O sana şöyle dedi, "bu Sedat Peker'le ilgili çok şey konuşuluyor, bunlar bir şeyler yapıyor olabilirler." Sen "Ben onu severim" demedin mi? Bu değin kısa sürede ne değişti? Benim koruma polisimi sen vermedin mi? Sen uzatmadın mı ondan sonraki yıl de?

"BİR GÜN EVVEL TWEET'LER HAZIRLANDI"

Bizi pak Süleyman'ın istifa olayı var ya. Bir gün evvel robot hesaplardan tweet'ler hazırladı, o bir milyon 300 bin tweet var ya. Sen de biliyorsun, benim kardeşim gibi o çocukların tümü, benim yardım olduğun haber portalları da sana takviye oldular."

"BARIŞ AKADEMİSYENLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM"

Barıştırma akademisyenlerinden de özür dileyen Peker "Bir önceki videomda Barıştırma Akademisyenleri ile ilgili, içlerinden "Biz bu yazıya teröre destek olmak amacıyla imza atmadık" diyen olursa onlardan özür dileyeceğim dedim. Kötü bir hayvanlık yaptık. O dostlardan özür dilerim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kabahat örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar hem millet görevlilerini ayrıca de yeni ve eski siyasetçileri hedef almıştı. 

Peker, yayınladığı birincil videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti milletvekili Tolga Ağar'ı yine niyet almıştı.  Peker,  3. videoyu da Youtube üzerinde paylaşarak siyaset dünyası sallayan iddialarına yenilerini eklemişti. 

3. videonun ardındaki İçişleri Bakanlığı Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili ilk önce açıklama yapmıştı. 

12 Mayıs'ta da eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisine ve oğlu Tolga Ağar'a karşın iddiaları ile ilgili ilk kez konuşmuştu. 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-den-4-ncu-video-Soylu-ya-Koruma-polisimi-sen-vermedin-mi/250326