Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası başlattığı video serisinin üçüncüsünü çekti. Yayınladığı videoda Peker, Dubai'de bulunduğunu ve Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi.

İstanbul'daki adamlarına ve ailesine karşın gerçekleştirilen operasyonlardan daha sonra, yurt dışına buluna organize kabahat örgütü lideri Sedat Peker'den cevap gecikmemişti. Youtube kanalında bir video serisine başlayarak ortaya öbür iddialar atan Peker, son paylaşımında da tekrar farklı bambaşka konulara değindi.

"DÖNMEYECEĞİM"

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye'ye dönmeyeceğini belirtti. Peker, "Benim oraya dönmem bundan böyle bundan sonra olası değil. Gelmem... Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Peker, yeni bir bahis daha ortaya atarak Mubariz Mansimov'a ait Bodrum'daki Yalıkavak Marina'nın 29 Milyon Dolara satıldığını söyledi. Peker, marinanın reel fiyatının bir milyar dolardan artı olduğunu söyleyerek, "Buranın peyzajı bile bu paradan çok eder. Ama Mansimov'dan 29 Milyon Dolara aldılar" dedi.

KİTAPLARIYLA MESAJ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Videolarında farklı alanlara yönlendirilmiş kitaplarla mesaj veren Peker'in bu videoda ise önünde Mark Winegardner'in 'Baba'nın Dönüşü' isimli kitabı yer aldı. Kitap, Corleoneler isimli mafya ailesinin Soğuk Savaş dönemindeki hikayesini anlatıyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-den-yeni-video-Mansimov-un-milyar-dolarlik-marinasi-29-milyon-dolara-gitti/250159