Organize kabahat örgütü lideri Sedat Peker, yeni paylaştığı videoda ATV'nin Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili açıklamaları uyarı çekti.

Organize kabahat örgütü lideri Sedat Peker, yeni paylaştığı videoda ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

ATV'de yayınlanan Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili konuşan Sedat Peker, kendisine bir gönderme yapıldığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Bütün ben videoyu yayınladıktan sonradan diziye bir kişilik girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, abes konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım.

Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum?

Dizide kişilik için 'Peker de abes konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler."

Sedat Peker'den EDHO çıkışı: Dizide kişilik için 'Peker de manâsız konuşmazmış' dedirtilmesini istedim

PEKER DUBAİ'DE OLDUĞUNU VE TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

ÖTE YANDAN Peker, son videosunda Dubai'de bulunduğunu ve Türkiye'ye dönmesi için her şeyi yapsalar da ülkeye gelmeyeceğini söyledi.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-in-kizdiran-dizi-Iyi-tetikcidir-kendini-ovmeyi-seviyor/250168