Sedat Peker, yayınladığı videolarla dünyanın en popüler film ve dizi data tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDb) girdi.

Organize kabahat örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDb) girdi.

'Sedat Peker vs AK Parti'" başlığı kullanılan sayfada Peker’in bugüne dek yayınladığı videolar hakkında kısa bilgiler yer aldı. Sayfada ayrıca, videoların tahmini bütçesinin 128 milyar dolar olduğu yazılmış.

Sitede bir takım IMDb kullanıcılarının yazdığı yorumlarda, 'en deli film' ve 'en iyi mafya dizisi' gibi yorumlar da yer alıyor.

IMDb'deki sayfadaki videolar, 6 bin oylama ve ortalama 9,3 puanla IMDb'nin En İyi Diziler listesine 8. bayağı girdi. Videolar daha sonra birinci sıraya yükseldi.

Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı videoların toplam izlenme sayısı 25 milyonu geçti. YouTube, 5.8 milyon izlenen altıncı videosunun ardından Peker'in hesabına 'onay işareti' vermişti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-in-videolari-film-sitesi-IMDb-de-ilk-siraya-yukseldi/250771