Mardin Midyat' ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldırıda şehit olan polismemuru Nefize Özsoy'un cenazesi Edirne Selimiye camsinde kılındı. Şehit polise veda etmek için büyük bir kalabalık camide toplandı. CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu ve MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener de şehidin cenazesine katıldı. Akşener şehidin babası Musatafa Çetin'e sarılarak gözyaşı döktü.   Kılıçdaroğlu şehidin ailesine başsağlığı diledi. Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve CHP'li yöneticilerden oluşan kalabalık bir CHP'li grubun da eşlik etmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu cenaze namazında şehidin babası Mustafa Çetin ve CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile yan yana saf tuttu. 

İMAM ATATÜRK DEDİĞİNDE ALKIŞ SESİ DUYULDU

Cenazede hocanın dua yaptığı esnada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adı anılınca camide alkış sesi yükseldi. Alkışlar sırasında hocanın duası yarıda kesildi, sesin bittiği andan itibaren hoca duasına devam etti.

GERGİNLİK ÇIKTI

Özsoy'un cenaze namazının ardından gerginlik yaşandı. Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın bugün için özel olarak görevlendirdiği bir grup genç ile cenazeye katılanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma arbedeye dönüştü.