Beşiktaş'la kontrat imzalamaya hazırlanan Sergen Yalçın'dan tazminat kararı

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ ile son kez görüşüp 16 milyon TL karşılığında Beşiktaş'la 1 takvim sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, kulübü mağdur durumda bırakmamak namına tazminat maddesi istemediği ortaya çıktı. 

Beşiktaş'ta yeni sözleşme için defalarca görüşmelerin arkasından anlaşmaya varan Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ, yarın son kere bir tepe yapacak. Sonrasında deneyimli hocanın 16 milyon TL ödenti karşılığında 1 yıllık mukaveleye imza atması bekleniyor.

Yönetimle maddesel konuları en sona bırakan Yalçın, kulübü zora düşürme ihtimali olan bütün maddeleri elinin tersiyle itti. 48 yaşındaki öğretmen, "Başarılı olduğum sürece zaten devam ederim. Uzun sözleşmeyle kendimi korumaya ihtiyacım değil. Tazminat maddesi de istemem. Beşiktaş ile aramda böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, dün tatil yaptığı Çeşme'den Bakü'ye artan bir şekilde A Milli Futbol Takımı'nın Galler maçını tribünden izledi. (Sabah)

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sergen-Yalcin-Besiktas-tan-yillik-kac-milyon-TL-alacak/251922