Gaziantep'te pamuk atölyesi sahibi olan Cuma Pancar, 17 Ekim 2017 tarihinde beraber yaşadığı 2 çocuk annesi Arzu Gültekin ile buluştu. Birliktesi kızı da olan bayanı, arabasına aldı. Kısa vakit sonra ise Cuma Pancar, Gültekin'in kızını arabadan indirdi. İkili arasında kavga çıktı. Cuma Pancar, araba içinde ruhsatsız silahını ateşleyerek, Arzu Gültekin'i öldürdü. Ardından da kadının cesediyle kentte gezmeye başladı. Sırçayı kırık ve bazı yerlerinde atlamış kan kiri bulunan arabanın ön koltuğunda hareketsiz bir bayan olduğunu görenler vaziyeti polise bildirdi. Polis hemen harekete geçti ancak kentte gezen araba bulunamadı. 5 saatin sonunda ise tutuldu.

OTOBOMİL

Hapsedilen Cuma Pancar hakkında 'isteyerek öldürme' kabahatinden dava açıldı.Gaziantep 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında son lafı sorulan Pancar, pişman olduğunu belirterek, "Keşke ben can verseydim" dedi.

ASASS

Duruşma kurulu maznunu 'isteyerek öldürme' kabahatinden müebbet mapus cezasına çarptırdı. Duruşma cezada indirim yapmadı. DHA