Serveti konusunda spekülasyonlarla gündemde olan Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı.

 Subaşı, "Son zamanlarda gebe olduğuma dair meydana çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve gebe olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile beraberlik yaşamış ve iki hafta önce evlilik teklifi bölge Şeyma Subaşı, hamile olduğunu duyurdu. 'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt

Sosyal medyadan tanımlama yapan Subaşı, "Arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda gebe olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve gebe olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

"Içten olmak icabında evlenmek için telaş etmemizin nedeni de buydu" diyen Subaşı, "Telaş etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Tüm iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Gelecek için heyecanlıyım" diye konuştu.

30 yaşındaki Subaşı hamile olduğunu duyurduktan sonradan paylaşımını kısa süre sonradan sildi.

İki hafta önce sevgilisinden izdivaç teklifi bölge Subaşı, yaşadığı telaşı takipçileriyle de paylaşmıştı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Seyma-Subasi-Evlenmeden-olmaz-demisti-Hamile-oldugunu-acikladi/252120