Şişli'de bir parkta 20 Ocak 2019'da alana gelen hadisede spor yapan bir yurttaş polisi arayarak, bir bayana tecavüz edildiği istikametinde bir ihbar yaptı. Vaka yerine gelen polis ekipleri G.Y. isimli bayanı harap bir halde buldu. 112 Sağlık takımları tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından akli balansı yerinde olmadığı tespit edilen G.Y. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sıhhati ve Asap Hastalıkları Eğitim ve Araştırma sağlık kurumuna kaldırıldı.

300 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından hadiseyle alakalı başlatılan soruşturmada, kuşkulunun sarı renkte uzun kollu tişört giydiği tespit edildi. Bunun üzerine Gasp Ofis Amirliği takımları tarafından takribî 300 saatlik kamera görüntüsü titizlikle incelendi. Görüntülerdeki bireyin Çerkezköy'e gittiği tanımlandı. Evvelki gün polisin tertip ettiği işlemde kuşkulu E.O. polis tarafından tutularak İstanbul'a getirildi.

"HATIRLAMIYORUM" DEDİ.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde denetlenen kuşkulunun daha evvelden isteyerek yaralama ve uyuşturucu madde kullanmak kabahatinden kaydı olduğu ortaya çıktı. Poliste verdiği ifadesinde vaka sırasında uyuşturucu tesirinde olduğunu söyleyen kuşkulu "Hiç bir şey anımsamıyorum. Bayanı da tanımıyorum." dedi. Poliste operasyonları bitirilen kuşkulu Çağlayan adliyesine sevk edildi. DHA