Skinny Jean

Aslında skinny jean bir kot pantolon kategorisinde yer alan üründür. Kot pantolonların birçok kategorisi vardır. Bu kategoride yer alan skinny Jean pantolon dar kesim pantolondur. Özellikle kadınların son zamanlarda oldukça fazla tercih ettiği bu ürünü sizde günlük hayatta oldukça fazla görürsünüz. Bacak bölgesi ve üst bölgesi oldukça dar olan bu pantolonların normal koy pantolondan farkı kesimi ve kullandığı kumaşı olmaktadır. Herkes tarafından büyük beğeni toplayan bu pantolon son zamanların en trend ürünü olmuştur.

Bir diğer özelliği ise normal kot pantolonlar gibi sert olmaması ve oldukça esnek olmasından geçmektedir. Günlük hayatta likralı diye de adlandırdığımız bu skinny Jean pantolonların tayttan hiçbir farkı olmayıp esnek ve bir o kadar da rahat üründür.

Skinny Jean Fiyatları

Genellikle skinny Jean pantolonların kesimi ve kumaşı normal kot pantolonlara göre farklı olduğu için fiyatta da farklılıklar olmaktadır. Buna rağmen bu pantolonların fiyatları piyasanın oldukça altında olup en uygun fiyata sizlere satılmaktadır. Kalitesi ve fiyatı ile göze çarpan bu ürünleri https://www.beyyoglu.com/kadin-skinny-jean/ adresinden detaylıca inceleyebilirsiniz.