Kaza, saat 14.00 sıralarında TEM yolu İzmit Bekirdere Rampası'nda alana geldi. İstanbul istikametine giden Erdem Eynel idaresindeki 34 KH 7635 plakalı cip ile Nuran Horasan idaresindeki 34 VC 8931 plakalı araba, henüz tanımlanamayan sebeple çarpıştı. Savrulan cip takla atarken, araba ise önde giden İran tebaalı Hüseyin Donyamalıpour idaresindeki 16873-27 İran plakalı TIR'a çarptı.

Kazada, ters dönen cipte sıkışan sürücü Erdem Eynel, Özgür Çağla Eynel ve Gülseren Gürler ile araba sürücüsü Nuran Horasan, yanındaki Burak Horasan, Hasan Yıldırım, Müzeyyen Yıldırım ve Buğrahan Horasan 7 yaralandı. Kazanın ardından bölgeye itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Cipte sıkışan 3 birey, itfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar, sağlık araçlarıyla etraf sağlık kurumulara kaldırılarak rehabilitasyona alındı.

Kaza sebebiyle TEM yolunun İstanbul doğrultuyu, trafiğe kapandı. Kazaya karışan taşıtların yoldan kaldırılmasının ardından karayolu, takribî 1 saat sonra hakimiyetli olarak yine erişime açıldı. DHA

tem-kaza

tem-kaza-2