Zonguldak'ta 23 yaşındaki Necla Sağlam’ın boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., gelen bilgilere göre ’sonum Özgecan’ın katili gibi olacak’ diyerek çarşaflarla kendini demir parmaklıklara asarak ikinci kez intihara teşebbüs etti. Çarşafların çözülmesi nedeniyle yere düşen ve durumunun iyi olduğu belirtilen Tolga K., Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Geçtiğimiz 24 Şubat’ta, Meşrutiyet Mahallesi’ndeki apartman dairesinde başına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam cinayetiyle ilgili tutuklanan Tolga K., akşam saatlerinde koğuştan aldığı çarşafları birbirine bağlayarak havalandırma bölümüne çıktı. Yalnız başınayken çarşafın bir ucunu pencerenin demir parmaklarına, diğer ucunu da boyuna bağlayan Tolga K., kendisini boşluğa bıraktı. Ancak attığı düğüm çözülünce Tolga K. yere düştü.

Gürültü üzerine havalandırmaya çıkan gardiyanlar ve diğer mahkumlar Tolga K.’ya müdahale etti. Sağlık durumu iyi olan Tolga K., kontrol amaçlı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. "Sonum Özgecan’ın katili gibi olacak, yaşamak istemiyorum" dediği belirtilen Tolga K., buradan da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.